Παιδικά παπούτσια χονδρική Θερμο παπούτσια
Τελική καλοκαιρινή έκπτωση
0
Αγαπημένα
Σετ: 0
Γενικός: 0.00 €
Σημαία

Επιλέξτε γλώσσα

Παιδικά παπούτσια χονδρική
Παιδικά παπούτσια χονδρική
Φίλτρα προϊόντων

Ανώτερο υλικό

Εσωτερικό υλικό

Μέγεθος

Το φύλο

Σεζόν

Χρώμα

Διαθεσιμότητα

Θερμο παπούτσια

Το εξωτερικό υλικό της θερμικής coating είναι ανθεκτικό στο νερό κλωστοϋφαντουργίας στην κνήμη με το εμείς-TEX μεμβράνη και ένα θερμός ελαστοπλαστική (ΤΕΠ) στο πόδι.

weestepΤο ύφασμα ζεσταίνει το πόδι, αλλά το πέλμα του ΤΕΠ θα επιτρέψει την κάλτσα να θερμότητα-καθαρίστε τα πόδια. Μέσα στην μπότα είναι φυσικό μαλλί, που θα ζεστάνει τα πόδια του το ισχυρότερο παγετό.

Θερμο μπότες δεν θα είναι τόσο ενδιαφέρον, αν δεν ήταν για τις μαγικές ιδιότητες του μοναδικού ότι, όταν η θερμοκρασία υπερβεί, το παιδί 's επιτρέπεται να αποβάλλει την πλεονάζουσα θερμότητα μέσω της γλώσσας.

 

Τέτοιες ιδιότητες θα επιτρέψει στο παιδί 's πόδι να αναπνέει χωρίς να περάσει υγρασία. Θερμο μπότες με μας-TEX τεχνολογία, έχουν ήδη κερδίσει τις καρδιές πολλών αγοραστών, οι οποίοι είναι στην ευχάριστη θέση να β

Ο κατασκευαστής προσφέρει τα προϊόντα εργοστασίων σχετικά με τους πιο ευνοϊκούς όρους. Από το μέγεθος είκοσι μέγεθος τριάντα οκτώ, υπάρχουν κατάλληλα παπούτσια για αγόρι και ένα κορίτσι.uy "Weestep."

 

Θερμική αντιμετωπίζει δεν φοβάται την υγρασία, είναι καλά φοριούνται, ζεστό και πρακτικό στο κρύο. Επιπλέον, το εμπορικό σήμα "Weestep" είστε σίγουροι ότι το χιόνι δεν το πάρει μέσα, προσφέροντας ύφασμα για να καλύψει το καλάμι.

Μπότες φοριούνται μέσα από την κορυφή.

 

Η σόλα είναι από καουτσούκ, δεν απορροφούν και δεν γλιστρά. Μπορεί να φορεθεί τόσο στην βροχή και στο κρύο. Πατάκι μπορεί πάντα να αφαιρεθεί, αποξηραμένα, ή να αντικατασταθεί με ένα νέο εάν το παλιό φθείρεται.

Θερμο μπότες επίσης να απολαύσετε μεγάλο ενδιαφέρον από τους πελάτες.

 

Το εξωτερικό υλικό της θερμικό επίστρωμα υπάρχουν ανακλαστήρες που θα σας βοηθήσουν να προσανατολιστούν γύρω βράδυ.

Σκούρο, μπλε, καφετής, πράσινος, γκρίζα θερμική μοντέλα είναι ιδανικά για τα παιδιά που θέλουν να είναι μοντέρνα παιδιά.

Κόκκινος, άσπρος, ρόδινος, πορφυρός, καλή για τα κορίτσια που θα φορούν "Weestep" παπούτσια με μεγάλη ευχαρίστηση.

 

Τα παιδιά θα είναι σε θέση να παραγγείλετε πολλά ζευγάρια παπούτσια.

Ένα ζευγάρι χειμώνα θερμικό επίστρωμα που φοράει σήμερα, και η δεύτερη αύριο, και η πρώτη, η οποία θα επιτρέψει παπούτσια να στεγνώσουν και, ως εκ τούτου, να διατηρηθεί καλύτερα. Διαχειριστές μας θα μαζική σας βοηθήσει να επιλέξετε το θερμο παπούτσια που σας αρέσει σε μια καλή τιμή και θα είστε ικανοποιημένοι.

 

Ένα, δύο ή περισσότερα μεγέθη, θα στείλετε οποιοδήποτε φορέα που προτιμάτε.

Το εμπορικό σήμα "Weestep" προσφέρει επίσης το χειμώνα θερμο παπούτσια που μπορεί εύκολα να φορεθεί από το κρύο.

Αυτό θα ζεστάνει τα πόδια σας και τα παιδιά σας που θα είναι σε θέση να είναι ευχαριστημένοι από αυτόν τον κατασκευαστή.

 

Οι περισσότεροι από τους πελάτες της "Weestep" εμπορικό έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι με τα προϊόντα, την ποιότητα, την ευκολία και την απαραίτητη, καθώς και οweestep όγκος του εμπορίου των υπηρεσιών που παρέχονται.

 

 

Έμπειροι διαχειριστές πάντα θα σας πω όλες τις λεπτομέρειες που μπορεί να έχετε κατά την εγγραφή σας για την παραγγελία site.

Μπορείτε να παραγγείλετε τώρα με τον σωστό αριθμό τηλεφώνου και διαχειριστής θα επικοινωνήσει μαζί σας αμέσως.

Η πληρωμή γίνεται όταν σου λένε να πληρώσεις από τους φορείς εκμετάλλευσης.

 

 

"Weestep" θα σας παρακαλώ με τις θερμές θερμότητα στην πιο προσιτή τιμή. Σας ευχόμαστε μια ευχάριστη επιλογή της θερμικής επεξεργασίας για τα αγόρια ή τα κορίτσια στον κατάλογό μας.

 

Ένδυση-ποιότητα και μοντέρνα παπούτσια με ευχαρίστηση, που θα ζεστάνει τα πόδια σας το χειμώνα. Καλή επιλογή, "Weestep" ομάδα.

 

Τα παιδιά μας φορούν τα παπούτσια μας - η καλύτερη εγγύηση για την ποιότητα

 


Ταξινόμηση κατά
Διαθέσιμος
Σύνολο 8 ζευγαριών
Μέγεθος: 33-38
R918138261 BK
faux-δέρμα
Αφαίρεση από τα αγαπημένα Προσθήκη στα αγαπημένα