Παιδικά παπούτσια χονδρική Βήμα Weestep
0
Αγαπημένα
Σετ: 0
Γενικός: 0.00 €
Σημαία

Επιλέξτε γλώσσα

Παιδικά παπούτσια χονδρική
Παιδικά παπούτσια χονδρική

Βήμα Weestep

Weestep είναι εκεί για να συνοδεύσει τα βήματα από εκατομμύρια παιδιά σε όλο τον κόσμο, αναπτύσσοντας τα καλύτερα παπούτσια για κάθε στάδιο της ανάπτυξης.

Στυλ στη λεπτομέρεια, υλικά υψηλής ποιότητας και η συνεχής τεχνολογική έρευνα επισημάνετε Weestep σχεδιασμού, κάνοντας ολοφάνερη από την αρχή. Μαλακό, ελαφρύ και ασφαλή παπούτσια που προστατεύουν, όπως και μια αγκαλιά από τη Μαμά, μικρά πόδια από τα πρώτα τους βήματα στο να τρέχει στο ανοιχτό αέρα. Ότι 's γιατί Weestep ειδικεύεται σε παιδιά 's παπούτσια, επειδή καταλαβαίνει πλήρως τι χρειάζεται το παιδί σας, στηριζόμενη στην πολυετή εμπειρία να τον βοηθήσει στην εξαιρετική περιπέτεια: την ανάπτυξη.

 

Πότε να φορέσει το πρώτο ζευγάρι παπούτσια;

Στο πρώτο 24 μήνες, το παιδί σας μαθαίνει να σταθεί κατ ' ευθείαν. Μαθαίνουν να σέρνονται, ψάχνει για κάτι για να κρατήσει για να προσπαθήσει να σταθεί. Όταν νιώθει πιο ασφαλής θα προσπαθήσει να πάρει τα πρώτα του βήματα, πάντα να προσπαθείς να καταλάβεις κάτι για να τον βγάλει. Είναι πολύ σημαντικό να βοηθάμε και να στηρίζουμε αυτά τα βήματα με τα σωστά παπούτσια. Αυτές οι μπότες θα πρέπει να είναι κατασκευασμένα από ελαφρύ, αναπνέει υλικά, μαλακή και εύκαμπτη σόλα, σε ένα ευρύ κάλτσα που επιτρέπει στα δάχτυλα να κινούνται ελεύθερα, και ένα ενισχυμένο πίσω μέρος που βοηθά το μωρό σας να μείνετε στη σωστή θέση, χωρίς να περιορίζει το πόδι. Είναι έτοιμοι για την εκκίνηση!

 

"ΌΛΑ ΣΕ ΈΝΑ"

Το Weestep παπούτσι εμπειρία βασίζεται στην προσεκτική μελέτη και προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια. Ευελιξία, την ελαφρότητα, τη διαπερατότητα αέρα, αντοχή, απαλότητα. Αυτές είναι οι αρχές της Weestep σύστημα, μια μοναδική και αποκλειστική σχεδίαση σύστημα που παρέχει τα παπούτσια μας με όλη την άνεση και την αξιοπιστία για να πληροί τα υψηλότερα τεχνολογικά πρότυπα. Το σωστό και το υγιές πόδι ανάπτυξη: ανακαλύψτε τις εξαιρετικές δυνατότητες του Weestep σύστημα, το οποίο σας βοηθά να επιλέξετε τα σωστά παπούτσια για το παιδί σας!

 

Εύκαμπτη σόλα

weestep

Μέγιστη διακριτική ευελιξία

Το παπούτσι είναι η ευελιξία είναι που δημιουργείται μέσω βαθμολογείται κανάλια χαραγμένο σταυρωτά στη σόλα για να είναι λεπτότερο, και από τα εξαιρετικά μαλακά υλικά που χρησιμοποιούνται για να δημιουργήσετε το μέρος της υ που βρίσκεται κοντά στο σημείο flex

Αντιολισθητική σόλα

weestep

 

Μαλακό και ελαφρύ ανώτερο

Featherweight ταιριάζει

Weestep παπούτσια είναι κατασκευασμένο με προσεκτικά επιλεγμένα ελαφριά υλικά, με σκοπό να εξασφαλιστεί η μέγιστη ελευθερία, ενώ παίζει και την εκτέλεση των καθημερινών δραστηριοτήτων.

 

weestep

 

Εργονομικό μοιραστείτε

Στρογγυλεμένες toe και άνετη εφαρμογή

Γενναιόδωρη σχήματα είναι προσεκτικά σχεδιασμένο και ρυθμισμένο για να αφήσει το πόδι από το δωμάτιο που χρειάζεται για να κινηθεί με ασφάλεια, χωρίς περιορισμούς.

 

weestep

 

Εύκολη συναρμολόγηση

Εύκολος να φορέσει

Weestep παπούτσια που έχουν ειδικά σχεδιαστεί και μελετηθεί για να φιλοξενήσει καλύτερα το σχήμα ενός παιδιού πόδι. Τι περισσότερο, τα κορδόνια και τα ανοίγματα έχουν σχεδιαστεί για να δημιουργήσουν μια άνετη-τοποθέτηση παπούτσι που είναι εύκολο να τεθούν και για απογείωση.

weestep

 

Σόλα με αδιάβροχη μεμβράνη

 

weestep

 

Να απορροφήσει κλονισμού, το chrome δωρεάν, δερμάτινο πατάκι

Σε όλα Weestep παπούτσια του δέρματος επενδύσεις είναι "Chrome", που σημαίνει ότι είναι μαυρισμένο χωρίς Χρώμιο. Αυτό εξασφαλίζει ότι το περιβάλλον μέσα στο παπούτσι είναι ακόμα πιο φυσικό και πιο ασφαλής.

 

weestep

 

Μεταλλικά εξαρτήματα που δεν απελευθερώνουν νικέλιο

Νικέλιο-ελεύθερος τα μέρη μετάλλων

Πόρπες, ροδέλες και όλα τα μεταλλικά μέρη του Weestep παπούτσια είναι εντελώς απαλλαγμένα από το νικέλιο. Το παιδί σας είναι τα πόδια σας μπορεί να κινηθεί με πλήρη ελευθερία, φοράτε ασφαλή παπούτσια με τίποτα που μπορεί να προκαλέσει μια δυσάρεστη αλλεργική αντίδραση.

 

 weestep

 

Μετακινούμενη μετζεσόλα

 

weestep

 

Τακούνι και toe προστασία

 

weestep

 

Σόλα με μεμβράνη που αναπνέει

 

weestep

 

Τα παιδιά μας φορούν τα παπούτσια μας είναι η καλύτερη εγγύηση για την ποιότητα

 

weestep