Παιδικά παπούτσια χονδρική Weestep, Cildren χονδρικό εμπόριο παπουτσιών των,
0
Αγαπημένα
Σετ: 0
Γενικός: 0.00 €
Σημαία

Επιλέξτε γλώσσα

Παιδικά παπούτσια χονδρική
Παιδικά παπούτσια χονδρική

Επεξεργασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα Πολιτικής

1. Γενικές διατάξεις

Αυτή η Επεξεργασία Δεδομένων Προσωπικού χαρακτήρα Πολιτική έχει συνταχθεί σύμφωνα με το Γενικό Κανονισμό για την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων ΕΕ γενικός κανονισμός προστασίας δεδομένων και καθορίζει τη διαδικασία για την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, μέτρα ώστε να διασφαλίζεται η ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων που λαμβάνονται από την Εταιρεία Weestep Sp. z o.o. (εφεξής ο Φορέας), με το κεντρικό γραφείο που βρίσκεται στη διεύθυνση: Wolka Kosowska, sgs ul. Nadrzeczna 16, Hala 1, lok. C026. 05-552 Jablonowo. Πολωνία

1.1. Ο χειριστής ορίζει ως σημαντικότερο στόχο και προϋπόθεση για την υλοποίηση των δραστηριοτήτων της με την τήρηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθεριών κατά την επεξεργασία των προσωπικών τους δεδομένων, συμπεριλαμβανομένης της προστασίας των δικαιωμάτων στην ιδιωτική ζωή, τα προσωπικά και οικογενειακά μυστικά.

1.2. Αυτή η πολιτική του Αερομεταφορέα σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων (εφεξής "Πολιτική") ισχύει για όλες τις πληροφορίες που ο Φορέας εκμετάλλευσης μπορεί να λάβει σχετικά με τους επισκέπτες στην ιστοσελίδα weestep.pl (εφεξής " ο Χρήστης).

Ως εκ τούτου, πριν από την παροχή των προσωπικών σας δεδομένων, παρακαλούμε διαβάστε τις ακόλουθες πληροφορίες για να εξηγήσει γιατί συλλέγουμε τα δεδομένα σας, πώς τις χρησιμοποιούμε και ποια είναι τα δικαιώματά σας. Να είστε προσεκτικοί: εάν είστε ανήλικος, θα πρέπει να ρωτήσετε τους γονείς σας για να επιβεβαιώσετε την εγγραφή.

 

2. Ο χειριστής μπορεί να επεξεργαστεί τα ακόλουθα προσωπικά δεδομένα του Χρήστη

2.1. Το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο;

2.2. Η διεύθυνση Email σας.

2.3. Αριθμούς τηλεφώνου;

2.4. Επίσης, η ιστοσελίδα συλλέγει και επεξεργάζεται τα ανώνυμα δεδομένα σχετικά με τους επισκέπτες, χρησιμοποιώντας το Internet στατιστικές υπηρεσίες (Google Analytics, Yandex Metrika κ. λπ.).

2.5. Τα παραπάνω στοιχεία εφεξής " η Πολιτική είναι ενωμένοι με τη γενική έννοια των Προσωπικών δεδομένων.

 

3. Σκοπούς της επεξεργασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα

3.1. Ο σκοπός της επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων του Χρήστη είναι να ενημερώσει το Χρήστη κατά την αποστολή μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου * παροχή στον Χρήστη με πρόσβαση σε υπηρεσίες, πληροφορίες και/ή υλικά που περιέχονται στην ιστοσελίδα.

3.2. Επίσης, ο Φορέας εκμετάλλευσης έχει το δικαίωμα να στείλει στον Χρήστη ειδοποιήσεις για νέα προϊόντα και υπηρεσίες, ειδικές προσφορές και διάφορες εκδηλώσεις. Ο Χρήστης μπορεί πάντα να αρνηθεί να λαμβάνετε ενημερωτικά μηνύματα, κάνοντας κλικ στην κατάλληλη φράση στο τέλος κάθε γράμμα από το Χειριστή.

3.3. Τα ανώνυμα δεδομένα των Χρηστών που συλλέγονται μέσω Διαδικτύου στατιστικές υπηρεσίες χρησιμοποιούνται για να συλλέγουν πληροφορίες σχετικά με τις ενέργειες των Χρηστών στο site σας, να βελτιώσει την ποιότητα της ιστοσελίδας και του περιεχομένου του.

 

4. Νομική βάση για την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων

Ο Φορέας επεξεργάζεται τα προσωπικά δεδομένα του Χρήστη μόνο εάν έχουν συμπληρωθεί και/ή να αποσταλεί από τον Χρήστη, ανεξάρτητα από ειδικά έντυπα που βρίσκονται στην ιστοσελίδα weestep.pl. Με τη συμπλήρωση των κατάλληλων εντύπων και/ή αποστολή προσωπικών στοιχείων του Φορέα εκμετάλλευσης, ο Χρήστης συμφωνεί με αυτή την Πολιτική.

 

5. Διαδικασία για τη συλλογή, την αποθήκευση, τη μεταφορά και άλλα είδη της επεξεργασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα

Η ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων που υποβάλλονται σε επεξεργασία από το Φορέα εκμετάλλευσης, διασφαλίζεται μέσα από την εφαρμογή των νομικών, οργανωτικών και τεχνικών μέτρων που απαιτούνται για να συμμορφωθεί πλήρως με τις απαιτήσεις της ισχύουσας νομοθεσίας στον τομέα της προστασίας των προσωπικών δεδομένων.

5.1. Ο Αερομεταφορέας εξασφαλίζει την ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων και λαμβάνει όλα τα δυνατά μέτρα για να αποκλείσει την πρόσβαση σε προσωπικά δεδομένα από μη εξουσιοδοτημένα άτομα.

5.2. Τα προσωπικά δεδομένα του Χρήστη δεν θα είναι ποτέ, σε καμία περίπτωση, να διαβιβάζονται σε τρίτους, εκτός από περιπτώσεις που σχετίζονται με την εφαρμογή της ισχύουσας νομοθεσίας.

5.3. Σε περίπτωση ανακρίβειες στα προσωπικά δεδομένα, ο Χρήστης μπορεί να ενημερώσει τους ανεξάρτητα από την αποστολή ειδοποίησης στον Φορέα εκμετάλλευσης του Αερομεταφορέα, e-mail sale@weestep.pl με την ένδειξη "Ενημέρωση προσωπικών στοιχείων".

5.4. Η περίοδος για την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων είναι απεριόριστη. Ο Χρήστης μπορεί ανά πάσα στιγμή να ανακαλέσει τη συγκατάθεσή του για την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, στέλνοντας μια ειδοποίηση στο χρήστη μέσω e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Φορέα εκμετάλλευσης sale@weestep.pl με την ένδειξη "Απόσυρσης της συγκατάθεσης για την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων".

 

6. Τελικές Διατάξεις

6.1. Ο Χρήστης μπορεί να λάβει διευκρινίσεις για θέματα που παρουσιάζουν ενδιαφέρον σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών του δεδομένων επικοινωνώντας με τον διαχειριστή μέσω e-mail sale@weestep.pl.

6.2. Αυτό το έγγραφο θα ληφθούν υπόψη τυχόν αλλαγές στην προσωπική πολιτική επεξεργασίας δεδομένων από τον Φορέα εκμετάλλευσης. Η πολιτική είναι σε ισχύ επ ' αόριστον μέχρι να αντικατασταθεί από μια νέα έκδοση.