Παιδικά παπούτσια χονδρική Wólka Kosowska
Τελική καλοκαιρινή έκπτωση
0
Αγαπημένα
Σετ: 0
Γενικός: 0.00 €
Σημαία

Επιλέξτε γλώσσα

Παιδικά παπούτσια χονδρική
Παιδικά παπούτσια χονδρική

Wólka Kosowska

weestep Wólka Kosowska

 

 

Κινεζική Εμπορικό Κέντρο

Πρέπει επίσης να διαθέτουν ένα εντυπωσιακό μέγεθος τα ψώνια μας χώρο, που είναι πάνω από 40 εκτάρια, μας κάνει σίγουρα το μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο που προσφέρει προϊόντα σε ανατολική-κεντρική Ευρώπη. Έχουμε έξι εμπορικά κτίρια και τέσσερις μεγάλες αποθήκη μορφές. Συνολικά έχουμε χιλιάδες καταστήματα - πλήρως εξοπλισμένα και ιδανικά που παρέχονται περιμένουν μόνο για σας. Είμαστε μια εξαιρετική επιχειρηματική οντότητα στην αγορά - το συνολικό κόστος για την υλοποίηση αυτές τις εντυπωσιακές επενδύσεις είναι όσο το 150 εκατ. ευρώ! Δεν εξετάζουμε δάφνες και να συνεχίσει να αναπτύσσει για τους πελάτες μας, συστηματικά επεκτείνεται το κέντρο " s προσφορά. GD Πολωνία International Sp. Z oo είναι μια αξιόπιστη εταιρεία. Αυτό επιβεβαιώνεται από πολυάριθμες τιμητικές διακρίσεις και πιστοποιητικά, όπως: Πιστοποιητικό Φήμη των Επιχειρήσεων για το 2017 και το 2018. Καλούμε όλους τους πελάτες σε Wólka Kosowska!Weestep GD,

Weestep Sp. z o.o

 

Διαθέσιμες εμπορικές περιοχές

 

weestep GD

Σας προτείνουμε την ενοικίαση επαγγελματικών χώρων στην Πολωνία GD σε Wólka Kosowska. Χάρη σε μας μπορείτε να γίνετε μέρος μιας μεγαλύτερης μονάδας - ένα τέλεια οργανωμένο εμπορικό κέντρο, κοντά στη Βαρσοβία. Για ψώνια στο κέντρο μας είναι επίσης μια εξοικονόμηση χρόνου - τόσο μεγάλη προσφορά των αγαθών σε ένα μέρος δίνει την ευκαιρία για την αποτελεσματική και ελκυστική αγορές σε χαμηλή ανταγωνιστική τιμή. Και η απόσταση από Βαρσοβία - μόνο 25 χλμ. - μας κάνει ένα εξαιρετικά ελκυστικό μέρος για ψώνια. Καλέστε ή στείλτε μας email και να έχουν μια συνάντηση για να δείξει τη θέση. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να απαντήσει σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις και να παρουσιάσει την προσφορά για ενοικίαση στις εγκαταστάσεις με ευνοϊκούς όρους. Θα αναπτύξετε την επιχείρησή σας μαζί μας!

GD Πολωνία International Ltd., γνωστή ως η Κίνα Εμπορικό Κέντρο, βρίσκεται στο Mid-Ανατολική Ευρώπη, στην κεντρική Πολωνία, περίπου 25 χιλιόμετρα από τη Βαρσοβία προς την κατεύθυνση της Radom.

weestep

Weestep Κίνα το Εμπορικό Κέντρο είναι το μεγαλύτερο κέντρο διανομής στη Μέση Ανατολή για τα αγαθά και τα προϊόντα που παράγονται στην Κίνα και σε όλη την Ασία. Το κέντρο βρίσκεται στην αυλή 200 χιλιάδες τετραγωνικά. μετρητής αυλή.

 

Το συγκρότημα διαθέτει πολυάριθμα εμπορικά κτίρια, εστιατόρια, αποθήκες, τράπεζες, ταχυδρομείο και ανταλλαγή σημείο - όλοι στο Εμπορικό κέντρο ένα ιδανικό μέρος για τους αγοραστές και τους πωλητές όσο.

 

Προκειμένου να παρέχει στους πελάτες με μια βολική τοποθεσία των προϊόντων που προσφέρονται από τους ενοικιαστές μας, το Κέντρο ήταν χωρισμένη σε τμήματα, ανάλογα με τους τύπους των προϊόντων που προσφέρονται, για παράδειγμα: ρούχα, παπούτσια, μικρές οικιακές συσκευές, ΈΡΓΑ, κλπ.

 

Το Κέντρο απασχολεί 650 εταιρείες, κυρίως Κινέζικα, Βιετναμέζικα, τουρκικά, της Ινδίας και της πολωνίας. Τα προϊόντα που προσφέρονται από τους ενοικιαστές μας δεν είναι μόνο διαφορετικές, αλλά και ενδιαφέρον.

 

Μέσα από την άμεση πώληση, κατασκευαστές και εισαγωγείς μειώσουν το κόστος και οι τιμές που πουλάνε στο να γίνει ακόμα πιο ανταγωνιστική για να κάνει την Κίνα το Κέντρο ένα καλύτερο μέρος για τους πωλητές και τους αγοραστές.

 

weestep

 

 

Weestep έχει την έδρα της στο 178 S Oxford Ave, Λος Άντζελες, ΗΠΑ

weestepkids.com

 

Το Ευρωπαϊκό γραφείο της μάρκας Weestep, Weestep Sp. z o.o βρίσκεται στην Πολωνία, Βαρσοβία, ul. Nadrzeczna 16, Wólka Kosowska. Αίθουσα 1, Κιβώτιο C26 +48728888569 (Viber, WhatsApp)

sale@weestep.pl

weestep.pl

weestep.εε

facebook

instagram

 

Ο επίσημος διανομέας της μάρκας Weestep στην Ουκρανία βρίσκεται στο Ουκρανία, Οδησσός, promrynok "7 χιλιομέτρων" showroom №333, πίσω από το δρόμο. Ροζ (έξοδο προς την Ξηρά εκβολές) +380684880000 (Viber, WhatsApp)

Πρόγραμμα εργασίας:
καθημερινά από τις 8: 00 έως τις 20: 00 (εκτός παρασκευής)

e-mail: info@skazkaopt.com.ua

ιστοσελίδα: weestep.com.ua

weestep