Παιδικά παπούτσια χονδρική Weestep, Για εμάς, σε απευθείας σύνδεση κατάστημα
0
Αγαπημένα
Σετ: 0
Γενικός: 0.00 €
Σημαία

Επιλέξτε γλώσσα

Παιδικά παπούτσια χονδρική
Παιδικά παπούτσια χονδρική

Για εμάς

Weestep είναι μάρκα σύγχρονων και υψηλής ποιότητας παιδικών παπουτσιών που συνδυάζει με επιτυχία όλα όσα χρειάζεται σημερινός αγοραστής. Κατασκευάζουμε παπούτσια για παιδιά αλλά και για μεγάλους. Το σλόγκαν μας — Να είσαι καλύτερα με παπούτσιαв Weestep! Weestep. Be bigger!

 

Για εμάς, το γεγονός ότι τα παιδιά δε φοράνε παπούτσια όσο οι γονείς τους δε σημαίνει ότι πρέπει να αντιμετωπίζονται διαφορετικά. Ακολουθούμε τις τάσεις στον κόσμο της μόδας για ενήλικες και τις μεταφέρουμε στα παιδικά παπούτσια. Το παιδί μπορεί και πρέπει να επιλέξει και να φορέσει αυτό που του αρέσει. Γιατί στο τέλος τα παιδιά είναι απλώς μικροί ενήλικες.

 

weestep

Από το φθινόπωρο του 2019, η εταιρεία μας έγινε ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος της μάρκας Weestep στην Ευρώπη. Το Ίντερνετ μας κατάστημα χονδρικής είναι μονόσημη πύλη B2B όπου μπορείτε να επιλέξετε και να αγοράσετε χονδρικά όλες τις απαραίτητες κατηγορίες παιδικών παπουτσιών μάρκας Weestep.

 

Η χρήση φυσικών υλικών, προηγμένης τεχνολογίας WE-TEX, σε συνδυασμό με τον ευρωπαϊκό ποιοτικό έλεγχο καθιστά τη Weestep μία από τις καλύτερες μάρκες παιδικών παπουτσιών.

 

Όλα αυτά οφείλονται στο γεγονός ότι τα παπούτσια παράγονται σε ένα από τα μεγαλύτερα εργοστάσια της Κίνας, το οποίο διαθέτει εμπειρία δεκαετιών στον σχεδιασμό και την παραγωγή ποιοτικών παιδικών παπουτσιών. Η εταιρεία έχει στον λογαριασμό της χιλιάδες επιτυχημένα μοντέλα, δεκάδες δημοφιλείς ευρωπαϊκές μάρκες και εκατομμύρια ζευγάρια παιδικά παπούτσια.

 

Τα παπούτσια μας είναι σχεδιασμένα για χιλιάδες χιλιόμετρα παιδικών τρεξιμάτων. Το 80% των μοντέλων της σειράς είναι κατασκευασμένα από δέρμα και όλα έχουν 100% δερμάτινο πάτο και στήριγμα καμάρας. Το 2020 στην Πολωνία μας απονεμήθηκε το Δίπλωμα «Παιδικής Μάρκας της Χρονιάς». Έχουμε ήδη πουλήσει πέντε εκατομμύρια ζευγάρια παγκοσμίως και ένα εκατομμύριο στην Ευρώπη. Ταυτόχρονα, η σχέση τιμής-ποιότητας είναι από τις καλύτερες στην αγορά.

 

Η μάρκα Weestep είναι πρώτη στις πωλήσεις στην Αμερική, τον Καναδά, το Καζακστάν, την Ουκρανία και στα δημοφιλή παγκόσμια Ίντερνετ καταστήματα ebay.com, amazon.com και τώρα Weestep στην Ευρώπη, όπου παρουσιάστηκε για πρώτη φορά η φθινοπωρινή συλλογή παιδικών παπουτσιών Weestep, σε έκθεση στην Πολωνία, POLSHOES (Ημέρες υποδημάτων) 14/11/2019.

 

Τα παιδικά παπούτσια Weestep στο κατάστημά σας είναι μια κερδοφόρα συνεργασία τόσο για καταξιωμένους επιχειρηματίες όσο και για αρχάριους. Η παρουσία των παπουτσιών Weestep στο κατάστημα εγγυάται την αύξηση τακτικών, ευγνώμων πελατών και, ως εκ τούτου, σημαντική αύξηση των κερδών.

 

Για ευκολία, ο κατάλογός μας περιέχει πληροφορίες για κάθε ζευγάρι παπούτσια: λεπτομερή φωτογραφία από διαφορετικές γωνίες, πληροφορίες για τη σειρά (εύρος μεγέθους / ποσότητα).

weestep

 

Γιατί να μας επιλέξετε:

  • Είμαστε ο αποκλειστικός διανομέας της μάρκας Weestep στην Ευρώπη.
  • Παρέχουμε πάντα ενημερωμένες πληροφορίες για τη διαθεσιμότητα των παπουτσιών.
  • Έχουμε τον καλύτερο συνδυασμό τιμής και ποιότητας.
  • Το Ίντερνετ μας κατάστημα δέχεται παραγγελίες 24/7/365.
  • Διαβούλευση, βοήθεια για την επιλογή της ποικιλίας και τον σχηματισμό παραγγελίας είναι διαθέσιμες τις εργάσιμες ώρες.
  • Πραγματοποιούνται τακτικά προωθήσεις και εποχιακές εκπτώσεις.

Συνεργάζοντας με μας συνεργάζεστε με έμπειρους υπαλλήλους της εταιρείας μας που γνωρίζουν ξεκάθαρα την επιχείρησή τους. Το προσωπικό μας περιλαμβάνει μόνο έμπειρους υπαλλήλους σε όλα τα στάδια της εργασίας: οι διαχειριστές είναι ικανοί και ευγενικοί, οι συσκευαστές είναι προσεκτικοί και υπεύθυνοι, οι μετακινούμενοι είναι τακτοποιημένοι και ακριβείς.

 

Το εύρος των παιδικών παπουτσιών στον κατάλογο της μάρκας Weestep ανανεώνεται και αυξάνεται συνεχώς. Γίνετε ο πρώτος που θα μάθετε για όλα τα νέα και τις προσφορές — εγγραφείτε στις ενημερώσεις και τα ενημερωτικά δελτία μας.

 

Γίνετε μέλος της ομάδας μας. Ας μεγαλώσουμε μαζί!

Weestep. Be bigger!

 

Το εργοστάσιό μας!

weestep

 

Το ευρωπαϊκό γραφείο της μάρκας Weestep βρίσκεται στη διεύθυνση:

Πολωνία. 

ul. Karczunkowska 42
02-871 Warszawa

+48728888569 (Viber, WhatsApp)

sale@weestep.pl

weestep.pl

weestep.eu

facebook

instagram

youtube

 

weestep

 

ΝΑ ΓΙΝΕΙΤΕ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ WEESTEP

Θέλετε να γίνετε μέλος της ομάδας Weestep;

Θέλετε να γίνετε επίσημος αντιπρόσωπος ή θέλετε να ανοίξετε κατάστημα μάρκας Weestep;

Συμπληρώστε μια απλή φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να λάβουμε τις απαραίτητες πληροφορίες

1. Γενικές διατάξεις

Αυτή η Επεξεργασία Δεδομένων Προσωπικού χαρακτήρα Πολιτική έχει συνταχθεί σύμφωνα με το Γενικό Κανονισμό για την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων ΕΕ γενικός κανονισμός προστασίας δεδομένων και καθορίζει τη διαδικασία για την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, μέτρα ώστε να διασφαλίζεται η ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων που λαμβάνονται από την Εταιρεία Weestep Sp. z o.o. (εφεξής ο Φορέας), με το κεντρικό γραφείο που βρίσκεται στη διεύθυνση: Wolka Kosowska, sgs ul. Nadrzeczna 16, Hala 1, lok. C026. 05-552 Jablonowo. Πολωνία

1.1. Ο χειριστής ορίζει ως σημαντικότερο στόχο και προϋπόθεση για την υλοποίηση των δραστηριοτήτων της με την τήρηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθεριών κατά την επεξεργασία των προσωπικών τους δεδομένων, συμπεριλαμβανομένης της προστασίας των δικαιωμάτων στην ιδιωτική ζωή, τα προσωπικά και οικογενειακά μυστικά.

1.2. Αυτή η πολιτική του Αερομεταφορέα σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων (εφεξής "Πολιτική") ισχύει για όλες τις πληροφορίες που ο Φορέας εκμετάλλευσης μπορεί να λάβει σχετικά με τους επισκέπτες στην ιστοσελίδα weestep.pl (εφεξής " ο Χρήστης).

Ως εκ τούτου, πριν από την παροχή των προσωπικών σας δεδομένων, παρακαλούμε διαβάστε τις ακόλουθες πληροφορίες για να εξηγήσει γιατί συλλέγουμε τα δεδομένα σας, πώς τις χρησιμοποιούμε και ποια είναι τα δικαιώματά σας. Να είστε προσεκτικοί: εάν είστε ανήλικος, θα πρέπει να ρωτήσετε τους γονείς σας για να επιβεβαιώσετε την εγγραφή.

 

2. Ο χειριστής μπορεί να επεξεργαστεί τα ακόλουθα προσωπικά δεδομένα του Χρήστη

2.1. Το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο;

2.2. Η διεύθυνση Email σας.

2.3. Αριθμούς τηλεφώνου;

2.4. Επίσης, η ιστοσελίδα συλλέγει και επεξεργάζεται τα ανώνυμα δεδομένα σχετικά με τους επισκέπτες, χρησιμοποιώντας το Internet στατιστικές υπηρεσίες (Google Analytics, Yandex Metrika κ. λπ.).

2.5. Τα παραπάνω στοιχεία εφεξής " η Πολιτική είναι ενωμένοι με τη γενική έννοια των Προσωπικών δεδομένων.

 

3. Σκοπούς της επεξεργασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα

3.1. Ο σκοπός της επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων του Χρήστη είναι να ενημερώσει το Χρήστη κατά την αποστολή μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου * παροχή στον Χρήστη με πρόσβαση σε υπηρεσίες, πληροφορίες και/ή υλικά που περιέχονται στην ιστοσελίδα.

3.2. Επίσης, ο Φορέας εκμετάλλευσης έχει το δικαίωμα να στείλει στον Χρήστη ειδοποιήσεις για νέα προϊόντα και υπηρεσίες, ειδικές προσφορές και διάφορες εκδηλώσεις. Ο Χρήστης μπορεί πάντα να αρνηθεί να λαμβάνετε ενημερωτικά μηνύματα, κάνοντας κλικ στην κατάλληλη φράση στο τέλος κάθε γράμμα από το Χειριστή.

3.3. Τα ανώνυμα δεδομένα των Χρηστών που συλλέγονται μέσω Διαδικτύου στατιστικές υπηρεσίες χρησιμοποιούνται για να συλλέγουν πληροφορίες σχετικά με τις ενέργειες των Χρηστών στο site σας, να βελτιώσει την ποιότητα της ιστοσελίδας και του περιεχομένου του.

 

4. Νομική βάση για την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων

Ο Φορέας επεξεργάζεται τα προσωπικά δεδομένα του Χρήστη μόνο εάν έχουν συμπληρωθεί και/ή να αποσταλεί από τον Χρήστη, ανεξάρτητα από ειδικά έντυπα που βρίσκονται στην ιστοσελίδα weestep.pl. Με τη συμπλήρωση των κατάλληλων εντύπων και/ή αποστολή προσωπικών στοιχείων του Φορέα εκμετάλλευσης, ο Χρήστης συμφωνεί με αυτή την Πολιτική.

 

5. Διαδικασία για τη συλλογή, την αποθήκευση, τη μεταφορά και άλλα είδη της επεξεργασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα

Η ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων που υποβάλλονται σε επεξεργασία από το Φορέα εκμετάλλευσης, διασφαλίζεται μέσα από την εφαρμογή των νομικών, οργανωτικών και τεχνικών μέτρων που απαιτούνται για να συμμορφωθεί πλήρως με τις απαιτήσεις της ισχύουσας νομοθεσίας στον τομέα της προστασίας των προσωπικών δεδομένων.

5.1. Ο Αερομεταφορέας εξασφαλίζει την ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων και λαμβάνει όλα τα δυνατά μέτρα για να αποκλείσει την πρόσβαση σε προσωπικά δεδομένα από μη εξουσιοδοτημένα άτομα.

5.2. Τα προσωπικά δεδομένα του Χρήστη δεν θα είναι ποτέ, σε καμία περίπτωση, να διαβιβάζονται σε τρίτους, εκτός από περιπτώσεις που σχετίζονται με την εφαρμογή της ισχύουσας νομοθεσίας.

5.3. Σε περίπτωση ανακρίβειες στα προσωπικά δεδομένα, ο Χρήστης μπορεί να ενημερώσει τους ανεξάρτητα από την αποστολή ειδοποίησης στον Φορέα εκμετάλλευσης του Αερομεταφορέα, e-mail sale@weestep.pl με την ένδειξη "Ενημέρωση προσωπικών στοιχείων".

5.4. Η περίοδος για την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων είναι απεριόριστη. Ο Χρήστης μπορεί ανά πάσα στιγμή να ανακαλέσει τη συγκατάθεσή του για την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, στέλνοντας μια ειδοποίηση στο χρήστη μέσω e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Φορέα εκμετάλλευσης sale@weestep.pl με την ένδειξη "Απόσυρσης της συγκατάθεσης για την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων".

 

6. Τελικές Διατάξεις

6.1. Ο Χρήστης μπορεί να λάβει διευκρινίσεις για θέματα που παρουσιάζουν ενδιαφέρον σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών του δεδομένων επικοινωνώντας με τον διαχειριστή μέσω e-mail sale@weestep.pl.

6.2. Αυτό το έγγραφο θα ληφθούν υπόψη τυχόν αλλαγές στην προσωπική πολιτική επεξεργασίας δεδομένων από τον Φορέα εκμετάλλευσης. Η πολιτική είναι σε ισχύ επ ' αόριστον μέχρι να αντικατασταθεί από μια νέα έκδοση.

* Απαιτούμενα πεδία