Παιδικά παπούτσια χονδρική Θερμικά παπούτσια, παιδικά παπούτσια χονδρικής
Τελική καλοκαιρινή έκπτωση
0
Αγαπημένα
Σετ: 0
Γενικός: 0.00 €
Σημαία

Επιλέξτε γλώσσα

Παιδικά παπούτσια χονδρική
Παιδικά παπούτσια χονδρική
Φίλτρα προϊόντων

Επάνω υλικό

Εσωτερικό υλικό

Μέγεθος

Γένος

Σεζόν

Χρώμα

Διαθέσιμος

Αρχική Θερμικά παπούτσια

Θερμικά παπούτσια

Αγαπητοί συνεργάτες, οι τιμές στον ιστότοπο είναι διαθέσιμες μόνο κατόπιν εγγραφής

Τα πιο δημοφιλή μεταξύ των χειμερινών παπουτσιών είναι τα θερμικά παπούτσια, τα οποία κατασκευάζονται χρησιμοποιώντας σύγχρονες τεχνολογίες από υλικά μεμβράνης. Τα θερμικά παπούτσια Weestep είναι η τέλεια επιλογή για δραστήρια παιδιά!

Σύνολο μοντέλων: 1

Ταξινόμηση κατά
Σύνολο 8 ζευγαριών
Μέγεθος: 33-38
R918138261 BK
τεχνητό δέρμα
Αφαίρεση από τα αγαπημένα Προσθήκη στα αγαπημένα

Αγαπητοί συνεργάτες, οι τιμές στον ιστότοπο είναι διαθέσιμες μόνο κατόπιν εγγραφής

 

Όταν επιλέγετε χειμερινά παπούτσια για παιδιά, αξίζει να εξετάσετε σε ποιες συνθήκες θα φορεθεί. Τα θερμικά παπούτσια είναι κατάλληλα για ένα κινητό και δραστήριο παιδί. Για ένα παιδί που περνά το μεγαλύτερο μέρος της βόλτας σε ένα καρότσι και μόλις αρχίζει να περπατά μποτάκια ή μπότες από δέρμα, nubuck ή οικολογικό δέρμα με επένδυση από φυσικό μαλλί.

 

Τα θερμικά παπούτσια Weestep είναι κατασκευασμένα από μοντέρνα υλικά μεμβράνης που συγκρατούν τη θερμότητα, αφήνουν τον αέρα μέσα, αφαιρούν την υπερβολική υγρασία, ώστε τα πόδια να είναι θερμά, αλλά όχι ζεστά. Η επένδυση μπορεί να είναι φλις ή φυσικό μαλλί.

 

Οι χειμερινές μπότες και μποτάκια από δέρμα, nubuck, οικολογικό δέρμα αντιπροσωπεύονται επίσης ευρέως στη συλλογή του Ίντερνετ μας καταστήματος Weestep. Μέσα σε αυτά τα παπούτσια είναι φυσικό μαλλί ή ζεστό φλις. Το επάνω μέρος είναι κατασκευασμένο από οικολογικό δέρμα, ένα υλικό υψηλής τεχνολογίας, τα φυσικά χαρακτηριστικά του οποίου είναι όσο το δυνατόν πιο κοντά σε αυτά του γνήσιου δέρματος. Τα παπούτσια από αυτό το υλικό αναπνέουν, διατηρούν το σχήμα τους για μεγάλο χρονικό διάστημα, είναι πιο ανθεκτικά στη φθορά από το δέρμα και ταυτόχρονα είναι οικονομικά και ανεπιτήδευτα στη φροντίδα. Πολλές παγκόσμιες μάρκες χρησιμοποιούν ενεργά οικολογικό δέρμα, φροντίζοντας το περιβάλλον, σώζοντας τις ζωές εκατομμυρίων ζώων.

 

Στη συλλογή Weestep υπάρχουν χειμερινά παιδικά παπούτσια οποιουδήποτε μεγέθους από 20 έως 38 μεγέθη. Σε εμάς, ακόμη και οι μητέρες μπορούν να αναζητήσουν μοντέλα για τον εαυτό τους.

 

Υπάρχουν μπότες με φερμουάρ, μπότες με Velcro ή κορδόνια, ορισμένα μοντέλα συνδυάζουν φερμουάρ και κορδόνια ή Velcro και κορδόνια. Γυρίστε τον κατάλογό μας και σίγουρα θα παραλάβετε τη σειρά σύμφωνα με τα γούστα και τα οικονομικά σας.

Σας ευχόμαστε ευχάριστες αγορές!