Παιδικά παπούτσια χονδρική Συσκευασία παπουτσιών
0
Αγαπημένα
Σετ: 0
Γενικός: 0.00 €
Σημαία

Επιλέξτε γλώσσα

Παιδικά παπούτσια χονδρική
Παιδικά παπούτσια χονδρική

Συσκευασία παπουτσιών

weestepΗ συσκευασία είναι συχνά το τελευταίο πράγμα που σκέφτονται οι κατασκευαστές, αν και αυτό δεν είναι λιγότερο σημαντικό από το σχεδιασμό των ίδιων των παπουτσιών. Η συσκευασία δημιουργεί θετική ή αρνητική εντύπωση για την αγορά, διατηρεί τα προϊόντα ανέπαφα.

 

Τα παπούτσια Weestep, ανεξάρτητα από το είδος και τον τύπο του μοντέλου, παράγονται σε μεμονωμένα κουτιά με λογότυπο και σύντομες πληροφορίες για το περιεχόμενο.

 

Θα πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι το χαρτόνι που χρησιμοποιείται για συσκευασία είναι κατασκευασμένο από ανακυκλωμένα υλικά, μπορεί να ανακυκλωθεί και να επαναχρησιμοποιηθεί, κάτι που είναι πολύ σημαντικό στην εποχή μας.

 

Αλλά η συσκευασία των παπουτσιών δεν είναι μόνο κουτί από χαρτόνι, υπάρχουν και λεπτομέρειες, όπως, για παράδειγμα, μια εσωτερική επένδυση με λογότυπο. Αν και δεν είναι πολύ ογκώδες, κάνει καλά τη δουλειά του. Κάθε υποδήματα έχει χαρακτηριστικά στην εμφάνιση, διάφορα διακοσμητικά στοιχεία από διαφορετικά υλικά. Στην περίπτωση της συσκευασίας μας, η εσωτερική επένδυση θα αποτρέψει την τριβή και μεμονωμένο, αρκετά πυκνό κουτί θα προστατεύει από την εξωτερική πίεση.

 

Εκτός από τις προστατευτικές λειτουργίες, κάθε κουτί παπουτσιών Weestep έχει ενημερωτικό δελτίο, το οποίο είναι απαραίτητο τόσο για τον πωλητή όσο και για τον αγοραστή. Η ετικέτα δείχνει το μέγεθος, τον αριθμό του προϊόντος, τον γραμμωτό κώδικα, το χρώμα του παπουτσιού, υπάρχει ένα ασπρόμαυρο σχέδιο του μοντέλου. Μετά τη χονδρική αγορά των παιδικών παπουτσιών Weestep και τη διανομή τους σε καταστήματα λιανικής, εκατοντάδες πανομοιότυπα κουτιά καταλήγουν στην αποθήκη. Αλλά αρκεί να τοποθετήσετε τα κουτιά έτσι ώστε οι πληροφορίες να είναι ορατές, γίνεται αμέσως σαφές πού και ποιο μοντέλο.

 

Η επιτυχία αποτελείται από μικρά πράγματα, επομένως όλα είναι προσεκτικά μελετημένα στην εταιρεία μας, συμπεριλαμβανομένης της συσκευασίας, και το πιο σημαντικό, αυτό δεν επηρεάζει την τιμή του ίδιου του προϊόντος. Τα παιδικά παπούτσια Weestep είναι ο τέλειος συνδυασμός τιμής και ποιότητας, γι’ αυτό και τα παπούτσια αυτής της μάρκας γίνονται γρήγορα δημοφιλή.

Το Ίντερνετ μας κατάστημα χονδρικής της μάρκας Weestep σας προσφέρει τα πιο πρόσφατα μοντέλα της τρέχουσας σεζόν σε τιμές κατασκευαστή. Όλα τα μοντέλα που παρουσιάζονται στον κατάλογο είναι διαθέσιμα για παραγγελία και, φυσικά, κάθε ζευγάρι θα συσκευαστεί με ασφάλεια σε ξεχωριστό κουτί.

Η ποιότητα και η τιμή θα σας χαρίσουν, το εγγυόμαστε!