Παιδικά παπούτσια χονδρική Πλεονεκτήματα παιδικά Παπούτσια Weestep Χονδρικής | Δερμάτινα Παπούτσια Για τα Παιδιά | αποθήκες Χονδρικής σε Βαρσοβία
0
Αγαπημένα
Σετ: 0
Γενικός: 0.00 €
Σημαία

Επιλέξτε γλώσσα

Παιδικά παπούτσια χονδρική
Παιδικά παπούτσια χονδρική

Πλεονεκτήματά μας

 ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΜΕ ΠΑΙΔΙΚΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ

 

 

Τα παιδιά είναι μεγάλη υπόθεση! Ασχολούμαστε μόνο με παιδικά παπούτσια εδώ και 20 χρόνια, γνωρίζουμε πολύ καλύτερα από άλλους τι χρειάζονται τα παιδιά. Κατασκευάζουμε παπούτσια για παιδιά όπως και για ενήλικες. ΜΟΝΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ! 80% παπουτσιών Weestep από γνήσιο δέρμα.

 

WEESTEP BE BIGGER 

Η εγγραφή μάρκας στις ΗΠΑ είναι πατρίδα της ελευθερίας, της ευθύνης και της αυτοπραγμάτωσης. Εξετάζουμε τη μόδα για ενήλικες και χρησιμοποιούμε τις τάσεις στα σχέδιά μας. Δώστε στο παιδί σας μια αίσθηση μοναδικότητας και αξίας του εαυτού τους. Βοηθάμε τους γονείς να αναπτύξουν προσωπικότητα.

 

ΕΥΡΟΣ ΚΑΙ ΤΑΣΕΙΣ

Ακολουθούμε συνεχώς τα νέα παιδικών παπουτσιών της αγοράς, παρακολουθούμε τη μόδα ενήλικων, τις τάσεις και τις καινοτομίες! Κάθε εποχή ενημερώνουμε τις συλλογές μας κατά 100%, το εύρος μας περιλαμβάνει πάντα περισσότερα από 1000 μοντέρνα νέα αντικείμενα!

 

ΤΙΜΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ ΚΑΙ ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

Είμαστε ο επίσημος διανομέας της μάρκας Weestep στην Ευρώπη! Δε θεωρούμε ότι τα παιδικά παπούτσια διαρκούν μόνο τρεις μήνες, επομένως η ποιότητα είναι η πρώτη μας προτεραιότητα. Όλο μετριέται από την αντοχή των παπουτσιών και εμείς μετράμε από τα χιλιόμετρα του.

 

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ

Στην παραγωγή των παπουτσιών Weestep, οι πρώτες ύλες υποβάλλονται σε αυστηρή επιλογή και δοκιμή για φιλικότητα προς το περιβάλλον. Η συσκευασία χρησιμοποιεί χαρτόνι, το οποίο μπορεί να ανακυκλωθεί και να επαναχρησιμοποιηθεί.

 

ΤΑΧΕΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ

Αποστολή από την αποθήκη εντός 24 ωρών από την παραλαβή της επιβεβαίωσης πληρωμής. Δεν έχουμε ελάχιστο ποσό παραγγελίας. Επιστροφή κατασκευαστικού ελαττώματος με δικά μας έξοδα. Η ομάδα μας θα σας συμβουλεύει πάντα και θα σας βοηθήσει να επιλέξετε την καλύτερη συλλογή για το κατάστημά σας.

 

Τα παιδιά μας φορούν τα παπούτσια μας — αυτή είναι η καλύτερη εγγύηση ποιότητας!

 

weestep