Παιδικά παπούτσια χονδρική Εκθεσιακός χώρος Weestep στην Πολωνία
0
Αγαπημένα
Σετ: 0
Γενικός: 0.00 €
Σημαία

Επιλέξτε γλώσσα

Παιδικά παπούτσια χονδρική
Παιδικά παπούτσια χονδρική

Εκθεσιακός χώρος Weestep στην Πολωνία

 

weestep

 

Οι μεγαλύτερες εμπορικές εταιρείες έχουν γραφεία, εκθεσιακούς χώρους και καταστήματα στο μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης, το Wolka Kosowska. Επομένως, χωρίς να εξετάζουμε άλλες επιλογές, η εταιρεία μας βρίσκεται εδώ. Ο εκθεσιακός μας χώρος, όπου μπορείτε να εξοικειωθείτε με τη συλλογή, να επιλέξετε αυτό που χρειάζεστε και να κάνετε παραγγελία χονδρικής παιδικών παπουτσιών Weestep, είναι ανοιχτός για τους επισκέπτες καθημερινά εκτός Κυριακής.

 

Τα ράφια μας περιέχουν 1000 μοντέλα παιδικών παπουτσιών διαφορετικών εποχών και μεγεθών, αλλά έχουν τρία κοινά χαρακτηριστικά — υψηλή ποιότητα, κομψός σχεδιασμός, προσιτή τιμή. Οι διαχειριστές μας είναι πάντα παρόντες επί τόπου, οι οποίοι θα απαντήσουν σε όλες τις ερωτήσεις σας, θα σας βοηθήσουν και θα σας συμβουλεύσουν, θα κάνουν παραγγελία. Τα εμπορεύματα μπορούν να παραληφθούν από την αποθήκη ή να κανονιστεί η παράδοση.

 

Ενόψει της σεζόν, μπορείτε να κάνετε προπαραγγελία παιδικών παπουτσιών. Στον εκθεσιακό μας χώρο, θα σας δείξουμε δείγματα παιδικών παπουτσιών που δεν είναι ακόμα σε απόθεμα, ώστε να προετοιμαστείτε για τη σεζόν εκ των προτέρων και να παραγγείλετε τα πιο δημοφιλή μοντέλα πριν από τον ανταγωνισμό. Πάνω από το μισό της συλλογής παιδικών υποδημάτων Weestep έχει εξαντληθεί στο δρόμο προς την αποθήκη μας. Οι πελάτες μας ενημερώνονται τακτικά για τις τρέχουσες προσφορές και εκπτώσεις, ενώ επιπλέον μπόνους μπορούν επίσης να παρέχονται μεμονωμένα.

 

Προσκαλούμε τους ιδιοκτήτες καταστημάτων παιδικών και εφηβικών υποδημάτων για αξιόπιστη, κερδοφόρα και άνετη συνεργασία. Επισκεφθείτε το κατάστημα μας παιδικών υποδημάτων Weestep στην αγορά βιομηχανικών ειδών Wolka Kosowska και σίγουρα θα γίνετε πελάτης μας.

 

Το κατάστημά μας βρίσκεται στη διεύθυνση:

Πολωνία. 

αγ. Karczunkowska 42
02-871 Βαρσοβία

Ώρες λειτουργίας: από 8:00 έως 20:00

Μέρα ρεπό - Κυριακή.

 

shoes for children