Παιδικά παπούτσια χονδρική Weestep, παιδικά παπούτσια χονδρικής
Τελική καλοκαιρινή έκπτωση
0
Αγαπημένα
Σετ: 0
Γενικός: 0.00 €
Σημαία

Επιλέξτε γλώσσα

Παιδικά παπούτσια χονδρική
Παιδικά παπούτσια χονδρική

Η παραγωγή μας Weestep

Weestep είναι ένα εμπορικό σήμα των παιδικών υποδημάτων

Που παράγει παπούτσια για τα παιδιά όσο και για ενήλικες. Αυτό σημαίνει ότι τα παιδιά είναι άτομα που για μας τους γούστο, weestepάποψη και στυλ και προσωπικότητα πρέπει να είναι σεβαστή. Αυτή είναι η Ευρωπαϊκή τάση του ανατροφή και τη βάση για το έργο μας.

 

Μικρές προσωπικότητες επιλέξουν το δικό τους στυλ και να ξέρετε τι να φορέσετε καλύτερα από τους γονείς τους. Ως εκ τούτου, μπορούμε να δημιουργήσουμε πραγματική υποδήματα και κάθε εποχή θα ενημερώνεται πλήρως τις συλλογές. Το υλικό που αλλάζει το χρώμα, παπούτσια που μπορεί να είναι βαμμένα, τείνοντας του ' 80 ή νεοκλασικό προσφέρουμε στα παιδιά κάτι που θα τους βοηθήσει να εκφράσουν τον εαυτό τους.

 

Σχέδιο για τα παιδιά και την ποιότητα για τους γονείς. Τα υποδήματά μας είναι σχεδιασμένα για χιλιάδες μίλια των παιδιών είναι χιλιόμετρα. Το 70% των υποδημάτων στην περιοχή είναι κατασκευασμένο από δέρμα, και στο 100% δέρμα μετζεσόλα και κουτουπιέ εκδήλωση. Το 2020, θα έχουν αποκτηθεί στην Πολωνία με το Πιστοποιητικό των παιδιών είναι εμπορικό σήμα της χρονιάς. Έχουμε ήδη πουλήσει πέντε εκατομμύρια ζευγάρια στον κόσμο, και εκατομμύρια στην Ευρώπη. Την ίδια στιγμή, την ποιότητα και την αναλογία των τιμών των Weestep υποδήματα είναι ένα από τα καλύτερα στην αγορά.

 

Weestep διανομείς και πράκτορες πωλήσεων να λειτουργούν στο 70% των Ευρωπαϊκών χωρών. Όλα τα προϊόντα μας είναι πιστοποιημένα.

Πλεονεκτήματα της συνεργασίας μαζί μας:

 

- Προσωπική Διαχείριση-Σύμβουλος;

Την αποστολή από την αποθήκη, μέσα σε 24 ώρες μετά από την επιβεβαίωση πληρωμής *

- Περισσότερα από 1000 μοντέλα, η σειρά είναι πάντα διαθέσιμα

- Ομάδα υποστήριξης που λειτουργεί 24/7;

- Διαβούλευση με τους εταίρους για να αυξήσει τις πωλήσεις;

- Το μοναδικό περιεχόμενο για ιστοσελίδες και τα κοινωνικά δίκτυα των εταίρων *

- Πληροφορίες για την υποστήριξη των εταίρων μας σε ιστοσελίδες και κοινωνικά δίκτυα *

- Βολικό και απλό έντυπο παραγγελίας χονδρικής site;

- Χονδρικό εμπόριο site σας σε οκτώ γλώσσες.

 

Για να ξεκινήσετε τη συνεργασία, επικοινωνήστε σύμβουλος μας με οποιονδήποτε τρόπο κατάλληλο για σας. Ας προχωρήσουμε μαζί!